lessphp fatal error: parse error: failed at `` /home/pixanl/public_html/wp-content/themes/theme45703/bootstrap/less/variables.less on line 10lessphp fatal error: parse error: failed at `` /home/pixanl/public_html/wp-content/themes/theme45703/bootstrap/less/variables.less on line 10 Fashion shopping - Referenties - Pixa

HAPPY SHOPPING MET PIXA SHOP

VAN TECHNISCH ONTWERP NAAR WERKENDE OPLOSSING

SEO & SEA WEBMARKETING

SAMENWERKING VAN GOOGLE-
CONSULTANTS EN PIXA TECHNICI

MANAGED
SERVICE HOSTING

VAN TECHNISCH ONTWERP
NAAR WERKENDE OPLOSSING

Programmeurs
voor webshops

Van technisch ontwerp naar werkende oplossing.

WEBSHOPS
VOOR FASHION

VAN TECHNISCH ONTWERP NAAR WERKENDE OPLOSSING

Fashion shopping – Referenties


exellede

Opdrachtgever:
Exelle DE
 
Productie:
Magento webshop, databrug met ERP
Opdracht:
In opdracht van de Xcloth is een Magento webshop ontwikkeld voor Exelle Duitsland. Deze staat in verbinding met ERP software welke voorraden en productinformatie uitwisselt. Ook zijn verbindingen aangebracht met online betaalmethodes en promotieplatforms zoals alleen de Duitse markt deze kent.

 
 hebbez

Opdrachtgever:
Hebbez
 
Productie:
Magento Webshop,
Opdracht:
In samenwerking met het team van hebbez is een Webhuisstijl ontwikkeld. Op basis daarvan is een Magento Fashion Shop ontwikkeld. Bezoekers kunnen zodoende zoeken op Merk, Maat en Kleur. Foto’s van de producten worden door klanten gedeeld met InstaGram. De instagram feed is daarvoor verweven in de Magento Shop.

 
 picomode

Opdrachtgever:
Pico Mode
 
Productie:
Magento Webshop, Databrug met ERP
Opdracht:
In Samenwerking met “I on Moon” en het Pico-Team is een vernieuwende weblayout ontworpen en ontwikkeld. De oplossing wordt gekenmerkt door een het omvangrijke assortiment. Deze wordt live uitgewisseld met lokale automatisering en kassasystemen. Zo zijn voorraad en productinformatie volledig up tot date.